Webinar afisa 6-6-2021.png
Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 Ώρα :18:00 π.μ
Μάθε πως να χτίσεις την καριέρα σου στη μουσική βιομηχανία το 2022

Ζούμε σε μια εποχή που όλα μοιάζουν αμφίβολα.Είναι όμως; Όχι .Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που πρέπει να αναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά την μουσική μας καριέρα ,άσχετα αν είσαι μερικής ή πλήρης απασχόλησης μουσικός.

Η τεχνολογία με την εξέλιξη της μας έχει δώσει απίστευτες δυνατότητες που μερικά χρόνια πριν δεν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε.Έχουμε ένα home studio στο δωμάτιο μας και μπορούμε να ηχογραφήσουμε τα τραγούδια μας και να τα μοιραστούμε με τον κόσμο.

Είναι η κατάλληλη εποχή να αναδείξεις το ταλέντο σου σε οτιδήποτε κάνεις και το πιο βασικό; Να αρχίσεις να πληρώνεσαι για αυτό που κάνεις. Αν γράφεις τραγούδια ,μουσική ,στίχους ,αν είσαι τραγουδιστής ,και θέλεις να προωθήσεις τον εαυτό σου ,πρέπει να αρχίσεις να φέρεσαι σαν επαγγελματίας.Να φέρεσαι σαν ένα brand.Το όνομα σου πρέπει να γίνει ένα brand.Πως γίνεται αυτό; 

gabriel-gurrola-2UuhMZEChdc-unsplash.jpg

Πρέπει να προσαρμοζόμαστε με τις συνθήκες ,ώστε να δημιουργήσουμε τις πρυποθέσεις για την δική μας εξέλιξη.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που σε κρατούν πίσω και δεν κάνεις το βήμα που χρειάζεται για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

 

Στο σεμινάριο αυτό θα μιλήσουμε για όλα αυτά τα εργαλεία που χρειάζεσαι και μπορείς να έχεις στη διάθεση σου για να βάλεις σε λειτουργία το σχέδιο σου.Ποιο είναι αυτό; Να γίνεις γνωστός σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται και να αρχίσεις να έχεις ένα εισόδημα από την μουσική σου καριέρα.

Πιο αναλυτικά

Πρώτα απ'ολα θα μάθουμε πως μπορούμε να αναδείξουμε τα ταλέντα μας ,τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας δωρεάν εργαλεία,που έχουμε στη διάθεση μας.

Πως η μουσική σου θα αποτελέσει διαβατήριο για συνεργασίες με ανθρώπους που θα ήθελες να συνδεθείς σε άλλες χώρες του κόσμου.Η μουσική δεν έχει σύνορα!

Πως να δημιουργήσεις τη δική σου λίστα με τους πιθανούς σου πελάτες.Αυτό ισχύει για όλες τις ειδικότητες

Πως να προγραμματίζεις και τι εργαλεία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να είσαι πιο παραγωγικός και φυσικά πιο αποτελεσματικός

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσεις να έχεις έσοδα από την μουσική σου και θα έχεις το μερίδιο που σου αξίζει.Όπως έχω πει η πίτα είναι για όλους.

Το webinar αυτό είναι για όλους όσους ενδιαφέρονται για την μουσική βιομηχανία και τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί . Θα αναπτύξουμε όλους τους τρόπους που μπορεί ένας μουσικός να δημιουργήσει κανάλια επικοινωνίας ,ώστε να συνδεθεί με όσο περισσότερους γίνεται στον κλάδο του.

Θα αναλύσουμε όλα τα στάδια που μπορεί ένα μουσικός να σταθεί στην εγχώρια αλλά και στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία,καθώς και ποιες προοπτικές ανοίγονται με τις σωστές κινήσεις.

Θα είναι ενα διαδραστικό webinar με πολλή συζήτηση,ερωτήσεις και θα μπορέσει ο καθένας που θα το παρακολουθήσει να αποκτήσει τα εφόδια που χρειάζεται για να φτιάξει το δικό του brand και να κερδίσει τη θέση του στη μουσική βιομηχανία

james-owen-MuIvHRJbjA8-unsplash.jpg

Μερικά από αυτά που

θα αναλύσουμε στο webinar

Social media: Πως μπορείς να αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.Τεχνικές για σωστή και στοχευμένη δημοσίευση.Κατηγορίες δημοσιεύσεων και πως λειτουργεί ο αλγόριθμος

E-mail marketing: Απαραίτητο εργαλείο για την εξέλιξη μας

Η σημαντικότητα δημιουργίας ενός επαγγελματικού website. 

Digital distribution: Πως να προωθήσεις τη δουλειά σου ψηφιακά

Πως να παρέχεις υπηρεσίες 

Κοστολόγηση υπηρεσιών και οικονομικά 

Αυτά και άλλα πάρα πολλά θα αναλύσουμε και θα συζητήσουμε στο webinar .Θα χαρώ να σε δω από κοντά για να αρχίσουμε να δημιουργούμε το μουσκό μας αύριο.

Κλείνοντας την θέση σου στο webinar ,κάνεις προκράτηση και κερδίζεις έκπτωση 30% στο καινούριο μάθημα του HomeStudioProject "Μουσική καριέρα και εισόδημα" 

Σημείωση: Το webinar αυτό δεν πρόκειται να ηχογραφηθεί.Για αυτό κλείνοντας την θέση σας ,να είστε σίγουροι ότι θα παρακολουθήσετε το σεμινάριο

Webinar afisa 6-6-2021.png

Δεν σταματάμε όμως εδώ! Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στις 18:00 ,διοργανώνεται άλλο ένα webinar με θέμα "Η θεωρία της μίξης -7 στάδια για να έχεις ένα έτοιμο τραγούδι"

Σε αυτό το σεμινάριο θα μιλήσουμε για το πως μπορούμε να ξεκινήσουμε μια μίξη,ποιες είναι οι πρυποθέσεις για να έχουμε μια καλή μίξη.

icons8-adjust-100.png

Ποια είναι τα 7 plugins που χρειαζόμαστε για την μίξη μας 

icons8-headphones-64.png

Πως κάνουμε gain staging και σωστό panning ακόμα και στις ηχογραφήσεις

Πως μπορούμε να αναπτύξουμε μια ροή εργασίας στο στούντιο μας για να κανουμε πιο γρήγορη μίξη

Αν κλείσεις θέση και στα δύο σεμινάρια ,μπορείς να τα έχεις

σε προνομιακή τιμή στα €35.