Αναζήτηση

Project «Ηχογραφούμε μαζί»


HomeStudioProject-Project"Ηχογραφούμε μαζί"

Την Δευτέρα 23 Μαρτίου ξεκίνησε ένα πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό project με τίτλο «Ηχογραφούμε μαζί» .


Τι σκοπό έχει αυτό το project; Πρώτα απ’όλα θέλω να εκφράσει ο καθένας την δημιουργικότητα του. Όλοι που ασχολούμαστε με το home studio γενικότερα έχουμε δημιουργική διάθεση. Άλλος γράφει τραγούδια ,άλλος μουσική (ορχηστρική , ηλεκτρονική) ,άλλος κάνει διασκευές (covers)και τα ανεβάζει στο YouTube και άλλος μπορεί να κάνει ηχογραφήσεις karaoke.Οτιδήποτε κάνουμε είναι δημιουργικό.


Σε αυτό το project λοιπόν προσκαλώ όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν από την αρχή ένα τραγούδι και να κάνουμε παρέα όλη την διαδικασία παραγωγής ενός τραγουδιού.

Ποια είναι η διαδικασία; Πρωταρχικά πρέπει να γράψεις ένα τραγούδι. Μπορεί να έχεις ήδη ένα έτοιμο ή και περισσότερα. Αν δεν έχεις όμως θα πρέπει να γράψεις ένα. Μπορεί να θέλεις να κάνεις μια διασκευή , ή να κάνεις ένα ορχηστρικό κομμάτι ή ηλεκτρονική μουσική. Οτιδήποτε!


Αφού λοιπόν, έχεις το τραγούδι έτοιμο,ξεκινάμε την ηχογράφηση. Ξεκινάς μόνος σου στο σπίτι σου με αυτά που έχεις κι εγώ θα σε βοηθώ σε όποιο σημείο δυσκολεύεσαι. Η ενορχήστρωση και ποια όργανα θα χρησιμοποιήσεις ,είναι δική σου απόφαση ,αλλά μπορώ να σε βοηθήσω και σε αυτό το κομμάτι. Εξάλλου θα επικοινωνούμε καθημερινά με mails ,και βίντεο που θα είναι αποκλειστικά για σένα που θα συμμετέχεις στο project αυτό!


Μόλις τελειώσουμε την ηχογράφηση, θα συνεχίσουμε με την μίξη. Σε αυτό το στάδιο , μπορείς να μου στείλεις τα κανάλια του τραγουδιού σου και θα δουλεύουμε μαζί ,παράλληλα τη μίξη του τραγουδιού σου για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.


Όταν θα έχουμε έτοιμο το τραγούδι μας,τότε θα ξεκινήσουμε την διαδικασία της προώθησης των τραγουδιών. Θα τα κυκλοφορήσουμε ψηφιακά σε μια πλατφόρμα και θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα δωρεάν μουσικά καταστήματα, όπως I tunes Apple music Google music , Spotify και άλλα πάρα πολλά! Και σε αυτό το στάδιο έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά δημιουργικά πράγματα και να οργανώσουμε την προώθηση του τραγουδιού σου.


Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσεις και να ολοκληρώσεις ένα ή περισσότερα τραγούδια σου.


Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετέχεις είναι να κάνεις μια εγγραφή ,εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εδώ:

http://bit.ly/2U2VsMJ

Θα χαρώ πολύ να σε δω στη παρέα μας!

HomeStudioProject
Μαθήματα
Created by FM_STUDIO
HomeStudioProject
Courses
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon