Αναζήτηση

Πως προγραμματίζω σωστά μια εβδομάδα για το home studio


Πολλές φορές συζητώ με φίλους εδώ στο HomeStudioProject,αλλά και με άλλους μουσικούς και έχουμε τον ίδιο προβληματισμό. Πως να βρω χρόνο για να ασχοληθώ με την μουσική μου εφόσον υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να κάνω μεσα στην ημέρα και γενικότερα μεσα στην εβδομάδα;


Είναι ένας γενικός προβληματισμός ,που μπορεί να μην λεχει να κάνει με μίξη ή με ηχογραφήσεις ,αλλά η παραγωγικότητα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για να μπορέσουμε να είμαστε πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί μέσα στον ελεύθερο χρόνο που έχουμε στη διάθεση μας.


Στο σημερινό post θα σου προτείνω κάποιους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο αποτελεσματικός.Θα σου δείξω πως μπορείς να προγραμματίσεις σωστά την εβδομάδα σου για να κάνεις περισσότερη δουλειά στο home studio σου.


Πολλές οι υποχρεώσεις


Όλοι έχουμε μέσα στην εβδομάδα πολλές υποχρεώσεις,δουλειά ,οικογένεια ,δραστηριότητες προσωπικές ή επαγγελματικές και μέσα σε όλα αυτά προσπαθούμε να βρούμε χρόνο να τελειώσουμε το τραγούδι που δουλεύουμε εδώ και τόσο καιρό.


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να φτιαξουμε ένα πρόγραμμα της εβδομάδας που διανύουμε ή που πρόκειται να ξεκινήσει.Είναι πολύ σημαντικό να προγραμματίζουμε την εβδομάδα μας πριν ξεκινήσει.