Αναζήτηση

Καινούριο μάθημα “Τα πρώτα βήματα στο home recording”


Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σου την επίσημη κυκλοφορία του καινούριου μαθήματος του HomeStudioProject με τίτλο “Τα πρώτα βήματα στο home recording”


Είναι ένα online μάθημα,και μάλιστα είναι το πρώτο online μάθημα για ηχογραφήσεις σε home studio. Θα σου εξηγήσω αναλυτικά τι σημαίνει.


Όπως έχω πει πολλές φορές από εδώ, η τεχνολογία μας δίνει αμέτρητες επιλογές και δυνατότητες που μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας. Δεδομένων των καταστάσεων που ζούμε το τελευταίο διάστημα,τα online έχουν αυξηθεί κατά πολύ.


Προσωπικά ήθελα να δημιουργήσω ένα μάθημα για το Home recording πολλά χρόνια πριν,αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσα να ξεκινήσω καν το project αυτό.


Τι είναι αυτό το online μάθημα;


“Τα πρώτα βήματα στο home recording” είναι ένα μάθημα για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν να ηχογραφούν τα τραγούδια τους στο δικό τους χώρο. Είναι ένα πλήρες μίνι μάθημα, με αναλυτικά βίντεο συνολικής διάρκειας 2 ωρών, σημειώσεις και φύλλα εργασίας ,που σε συνδυασμό όλων αυτών, ο κατοχος του μαθήματος αυτού,θα μάθει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ηχογραφεί midi και audio.Μπορείς να δεις ένα μέρος από το μάθημα στο παρακάτω βίντεο

Το μάθημα είναι χωρισμένο σε ενότητες και κάθε ενότητα αποτελείται από μαθήματα,όπου το κάθε μάθημα έχει το δικό του βίντεο και φύλλο εργασίας.


Προσπάθησα ,και νομίζω τα κατάφερα, να είμαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται και επεξηγηματικός σε κάθε ενότητα του μαθήματος.


Πως δουλεύει το online μάθημα;


Το online μάθημα έχει το πλεονέκτημα πως δεν είναι live .Τα βίντεο όλα είναι ηχογραφημένα και μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όποτε θέλεις και να ολοκληρώσεις το μάθημα ,όποτε θέλεις ή μπορέσεις.


Σίγουρα υπάρχουν πολλά που έχεις στη ζωή σου και γι αυτό με το online μάθημα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις ενότητες οποαδήποτε χρονική στιγμή έχεις διάθεση κι ελεύθερο χρόνο.Μόλις αγοράσεις το μάθημα,δημιουργείς ένα λογαριασμό με την ηλεκτρονική σου διεύθυνση (mail) και ένα κωδικό πρόσβασης και έτσι πολύ απλά θα έχεις στη διάθεση σου το μάθημα ,οποιαδήποτε μέρα και ώρα θελήσεις εσύ!


Μαζί με την αγορά του μαθήματος κερδίζεις και μια ωριαία Zoom call μαζί μου, για να συζητήσουμε τυχόν απορίες που θα έχεις καταγράψει κατα τη διάρκεια του μαθήματος. Θα χαρώ πολύ να μοιραστείς αυτό το post σε όποιον ενδιαφέρεται και θα χαρω να σε δω στο μάθημα.


Μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες για το μάθημα εδώ: https://bit.ly/2Ul1NWN

0 Σχόλια