Αναζήτηση

Καινούριο μάθημα “Τα πρώτα βήματα στο home recording”


Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σου την επίσημη κυκλοφορία του καινούριου μαθήματος του HomeStudioProject με τίτλο “Τα πρώτα βήματα στο home recording”


Είναι ένα online μάθημα,και μάλιστα είναι το πρώτο online μάθημα για ηχογραφήσεις σε home studio. Θα σου εξηγήσω αναλυτικά τι σημαίνει.


Όπως έχω πει πολλές φορές από εδώ, η τεχνολογία μας δίνει αμέτρητες επιλογές και δυνατότητες που μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας. Δεδομένων των καταστάσεων που ζούμε το τελευταίο διάστημα,τα online έχουν αυξηθεί κατά πολύ.


Προσωπικά ήθελα να δημιουργήσω ένα μάθημα για το Home recording πολλά χρόνια πριν,αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσα να ξεκινήσω καν το project αυτό.


Τι είναι αυτό το online μάθημα;


“Τα πρώτα βήματα στο home recording” είναι ένα μάθημα για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν να ηχογραφούν τα τραγούδια τους στο δικό τους χώρο. Είναι ένα πλήρες μίνι μάθημα, με αναλυτικά βίντεο συνολικής διάρκειας 2 ωρών, σημειώσεις και φύλλα εργασίας ,που σε συνδυασμό όλων αυτών, ο κατοχος του μαθήματος αυτού,θα μάθει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ηχογραφεί midi και audio.Μπορείς να δεις ένα μέρος από το μάθημα στο παρακάτω βίντεο