Αναζήτηση

Γίνε ο ίδιος ένα brand.Πως να κάνεις καριέρα στη μουσική βιομηχανία


HomeStudioProject-Γίνε ο ίδιος ένα brand-Πως να κάνεις καριέρα στη μουσική βιομηχανία

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που το επάγγελμα ή καλύτερα η ιδιότητα του μουσικού ,περνάει κρίση. Σίγουρα θα σκέφτεσαι πως η εποχή είναι ακατάλληλη για να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση-επένδυση για την μουσική σου.

Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Στις πιο δύσκολες περιόδους έχουν ξεκινήσει καινούρια πράγματα κι έχουν γραφτεί πολύ μεγάλες επιτυχίες.


Θα ήθελα να ξεκινήσω αυτό το post με κάτι που με εκφράζει πολύ,που το έμαθα από μια φίλη μου. “Στις δυσκολίες ,πρέπει να βρίσκεις ευκαιρίες!” Είναι πολύ σωστό και αν το σκεφτείς λίγο περισσότερο θα δεις πως αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα.


Ο χρόνος που έχουμε διανύσει ήταν δύσκολος για όλο τον πλανήτη,αλλά ταυτόχρονα βρήκαμε καινούριους τρόπους να επικοινωνούμε ,να δουλεύουμε και γενικότερα να αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. Ακόμα και στη μουσική βιομηχανία άρχισαν όλα να γίνονται on line .Να σου πω όμως κάτι; Αυτά υπήρχαν ,απλά δεν τα χρειαζόμασταν ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. Τι εννοώ;


Η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και μας έχει δώσει την δυνατότητα να έχουμε στο δωμάτιο μας λίγα ,απλά εργαλεία για να μπορούμε να ηχογραφούμε τη μουσική μας και να τη μοιραζόμαστε με τον κόσμο,χρησιμοποιώντας τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

(social media) . Σωστά;


Ό