Αναζήτηση

Έξυπνοι τρόποι να αποθηκεύεις και να μοιράζεσαι τη δουλειά σου


Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που πρέπει να έχει ένας μουσικός στο home studio του εκτός από τον υπολογιστή του ,την κάρτα ήχου ,ένα μικρόφωνο ,τα ακουστικά του και ίσως ένα midi keyboard,είναι και αυτά που θα τον βοηθήσουν να είναι πιο παραγωγικός και πιο αποτελεσματικός στη δουλειά του. Τι εννοώ;

Το έχω πει πολλές φορές και θα το λέω μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε .Ζούμε σε μια πολύ προνομιακή εποχή, γιατί η τεχνολογία εξελίσσεται και μας δίνει αμέτρητες επιλογές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας. Και το καλύτερο; Πολλές από αυτές τις επιλογές είναι και δωρεάν!

Μια από τις ευκολίες που έχουμε είναι ,ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με πολλούς μουσικούς άσχετα σε ποιο σημείο της γης βρίσκονται. Και αυτό γίνεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί πολύ ο αποθηκευτικός χώρος στο cloud δηλαδή στο ίντερνετ για να το πούμε πιο απλά. Τι σημαίνει αυτό;

Μπορείς να αποθηκεύσεις στο cloud τη δουλειά σου ή οτιδήποτε χρειάζεσαι και από εκεί μπορείς να έχεις πρόσβαση από οπουδήποτε! Επίσης μπορείς να μοιραστείς οτιδήποτε θέλεις με ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλεις εσύ. Ο χώρος αυτός αποθήκευσης είναι ιδιωτικός και μόνο με ένα link μπορείς να μοιραστείς κάτι που έχεις εκεί!

Σήμερα θέλω να σου μιλήσω για δυο τέτοιους χώρους που θα σε βοηθήσουν πολύ στη δουλειά σου και ιδιαίτερα να συνεργαστείς με άλλους μουσικούς και είναι μακριά από σένα.