Αναζήτηση

Καινούριο e-βιβλίο για σένα. Απλά κάνε μια εγγραφή


homestudioproject,καινούριο e-bokk

Αν είσαι διατεθειμένος να δημιουργήσεις ένα δικό σου home studio και θες να μάθεις τις καλύτερες τεχνικές ηχογράφησης και μίξης για τα τραγούδια σου ,τότε έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή! Έχεις έρθει στο HomeStudioProject κι εδώ θα σε βοηθήσω να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.

΄Όταν ξεκινούσα κι εγώ στο δικό μου home studio, θα ήθελα να έχω κάποιον να με βοηθάει με όλα αυτά τα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων ή της μίξης. Το καινούριο μου e-βιβλίο έχει να κάνει με έναν οδηγό με το τι χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει να ηχογραφεί στο δικό του χώρο . Περιέχει τα απολύτως απαραίτητα και τα πιο φθηνά της αγοράς ,ώστε να μπορέσεις να ξεκινήσεις να ηχογραφείς σήμερα κιόλας!

homestudioproject,καινουριο βιβλίο,οδηγός για το home studio

Κατέβασε το καινούριο μου e-book εδώ ή κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία

Νομίζω πως αποτελεί μια πολύ καλή αρχή για σένα που δεν έχεις ακόμα το δικό σου home studio αλλά και να έχεις και νομίζεις πως θα φανεί χρήσιμο σε κάποιον γνωστό σου, μοιράσου αυτό το link ,ώστε το HomeStudioProject να γίνει μια μεγάλη ομάδα.

Κάθε εβδομάδα καινούριο ,χρήσιμο υλικό για σένα και για το home studio σου. Πολλά tips και μαθήματα για το πως να ηχογραφήσεις και πως να κάνεις μίξη εσύ στα τραγούδια σου και να φτάσεις τη μουσική σου σε τέτοιο επίπεδο που θα μπορείς να τη μοιραστείς με τον κόσμο!

Περιμένω τα σχόλια σου αν σου άρεσε αυτό το e-βιβλίο και αν σου φάνηκε χρήσιμο.