Αναζήτηση

Midi ηχογράφηση- Πώς να ηχογραφήσεις ντραμς με vst instruments (βίντεο)


Είχα μια ερώτηση πριν λίγες μέρες από ένα φίλο του HomeStudioProject που με ρωτούσε πως μπορούμε να ηχογραφήσουμε ντραμς αν δεν έχουμε μεγάλη βιβλιοθήκη με ήχους ή vst instruments και για το λόγο αυτό το σημερινό βίντεο έχει να κάνει με το πώς μπορώ να ηχογραφήσω ντραμς χρησιμοποιώντας αυτό που ήδη έχω!

Σε κάθε πρόγραμμα ηχογράφησης υπάρχουν κάποια vst instruments που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Ένα από αυτά είναι και ένα sampler που μπορείς να ηχογραφήσεις ντραμς. Τα δείγματα μπορεί να μην είναι τόσο αντιπροσωπευτικά γι α αυτό που θες να ηχογραφήσεις στο τραγούδι σου αλλά τουλάχιστον έχεις κάτι να ξεκινήσεις και πίστεψε με μπορείς να το βελτιώσεις.

Επίσης στο σημερινό βίντεο σου δείχνω πως μπορείς να χειριστείς το vst instrument σαν να έχεις μια πολυκάναλη ηχογράφηση από μια ντραμς!Πως μπορείς ,δηλαδή, να έχεις κάθε μέρος της ηχογράφησης σου σε ξεχωριστά κανάλια και να τα επεξεργαστείς όπως θέλεις.

Οποιαδήποτε απορία έχεις μπορείς να αφήσεις στα σχόλια από κάτω ή στο κανάλι μου στο YouTube. Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο. Καλές ηχογραφήσεις!

#homestudioproject #ηχοηραφησηmidi #ηχογραφησηντραμς #ηχογραφησητραγουδιων #vstinstruments

0 Σχόλια