Αναζήτηση

Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει περισσότερο στο home studio


Υπάρχουν φορές που ξεκινάς ένα τραγούδι με αισιοδοξία και είσαι σίγουρος πως θα τα πας περίφημα! Υπάρχουν κάποια σημεία όμως που σε προβληματίζουν και μερικές φορές σε κολλάνε και σε «κρατάνε» πίσω. Δεν μπορείς να συνεχίσεις ή τουλάχιστον συνεχίζεις χωρίς να είσαι σίγουρος αν είναι σωστό αυτό που έκανες .

Δεν έχει σημασία αν είσαι αρχάριος στο home studio ή αν είσαι προχωρημένος. Ανεξάρτητα σε τι επίπεδο βρίσκεσαι πάντα υπάρχουν δυσκολίες. Μπορεί να έχεις δυσκολία στις ηχογραφήσεις ή μπορεί να είσαι από αυτούς που ξέρουν να ηχογραφούν αλλά δεν ξέρουν κάποια βασικά πράγματα στη μίξη ή τουλάχιστον δεν μπορούν να φτάσουν τη μουσική τους στο επίπεδο που χρειάζεται!

Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό να ξέρεις ότι έχει λύση!

Γι αυτές τις φορές λοιπόν που προβληματίζεσαι θέλω να μου μιλήσεις. Θέλω να πάρεις το λόγο εσύ και να έχουμε μια επικοινωνία από εδώ και πέρα μέσω της οποίας θα μπορείς να μου πεις ποια είναι τα θέματα που σε προβληματίζουν στο home studio σου και θα ήθελες βοήθεια.

Όταν δημιούργησα το HomeStudioProject ήθελα να βοηθήσω εσένα και οποιονδήποτε ασχολείται με το home recording.μακάρι να είχα κι εγώ κάποιον να μου δείχνει πώς να κάνω editing σε μια ηχογράφηση φωνής, πώς να πάρω στάθμες σωστά για να ξεκινήσω μίξη, τι είναι το parallel compression, πως λειτουργεί το equalizer,τι είναι mix buss processing,πώς να ηχογραφήσω σωστά κιθάρες ακουστικές στο home studio μου , ποια είναι η ιδανική θέση του μικροφώνου μου για να ηχογραφήσω φωνητικά και άλλα πολλά που δεν μπορούσα να σκεφτώ τότε που ξεκινούσα κι εγώ με το home studio μου.

Περιμένω λοιπόν να μου πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει περισσότερο, τι θα ήθελες περισσότερο να μάθεις όσον αφορά το home studio.Μπορεί να είναι στο κομμάτι ηχογράφησης midi ή audio.Μπορεί να είναι στο κομμάτι της επεξεργασίας και της μίξης. Ξέρεις πολύ καλά πως η μίξη είναι μια επιστήμη από μόνη της. Έχω γράψει ένα σχετικό post για το πώς μπορείς να ξεκινήσεις μια μίξη.

Μπορείς να μου γράψεις στο mail όλες σου τις απορίες και τι θα ήθελες να έχεις περισσότερο σαν βοήθεια στο home studio σου. Ποια είναι τα σημεία που δυσκολεύεσαι. Θέλω να μου γράψεις τις απορίες σου κι εγώ θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σε κάθε μια.

#homestudioproject #ηχογραφησεις #μιξη #αποριες